Friday, June 1, 2007

DESPRE NOI, ILLOSTATION

Illostation s-a nascut din pasiune pentru ilustratie. La noi opresti sa te-ntalnesti cu cei asemeni tie - cei care mananca, beau si respira ilustratie.

Si pentru ca tot ai oprit, hai sa-ti spunem cum sta treaba. Illostation e un loc facut de ilustratori pentru ilustratori si admiratori deopotriva. Aici ne cunoastem, impartasim idei, resurse, sfaturi, punem la cale proiecte si scormonim dupa oportunitati. Iar printre picaturi o sa aflam cum e sa fii ilustrator in Romania - unde dai cu capu si cat de tare doare, dar mai ales cum faci sa te vindeci.

Pe scurt, aici e statia cu ilustratia! E free sa participi si poti sa te implici cat te tine – comenteaza, discuta subiecte actuale cu ceilalti membri, sau daca vrei sa contribui si mai mult, ajuta-ne sa ne imbogatim cu resurse – de la linkuri, pana la realizari de interviuri, articole si orice alte idei constructive care-ti iti trec prin minte. Toate despre ilustratie desigur, negresit, indubitabil!

Illostation are doua forme de manifestare - una Bloggerisitica si una Flickristica.

Pe blog o sa postam linkuri catre oameni, locuri si lucruri interesante, idei, resurse artistice, tehnice si legale, interviuri, initiative, anunturi, evenimente, provocari.

Pe grup o sa comentam lucrari, o sa discutam pe diverse teme si o sa impartasim pareri.

Si inca un lucru pe care trebuie sa-l stii.

Ca sa devii membru nu trebuie decat sa fii interesat de ilustratie si sa iti introduci emailul in casuta corespunzatoare din dreapta, iar dupa ce ai fost acceptat, sa te prezinti intr-un scurt (sau lung) post pe blog. O data ce ai trimis adresa ta de email insemna ca ai inteles ce ai de facut. Lipsa de cooperare te poate scoate din joc.

Ca sa ramai membru trebuie sa continui sa ai o atitudine constructiva, sa incerci sa participi activ si sa nu folosesti un limbaj vulgar sau jignitor. Dupa o avertizare, urmeaza pierderea calitatii de membru.

Acestea fiind zise, sa-i dam drumul!

1 comment:

Mikidos said...

Dragilor, am nevoie de o adresa de mail unde va pot contacta. Va multumesc.