Tuesday, June 12, 2007

Cum sa-ti urmezi visul creativHolli Conger este o fata care creeaza - adica a girl who creates. Na, ca tot in engleza suna mai bine. Motivul pentru care scriu despre ea in acest post este ca pe mine m-a inspirat.

Holli descrie aici cam ce a facut timp de un an ca sa devina ilustratoare pentru carti de copii.
In primul rand trebuie sa intelegi ca e un proces si n-o sa se intample peste noapte si tot in primul rand sa nu lasi asa zisele "obstacole" sa te opreasca (in cazul ei un bebe, responsabilitati de freelance designer, de marketing coordinator si designer pentru firma sotului ei, plus alte cateva proiecte personale).
Daca "it feels right inside" atunci nu ai de ce sa nu crezi in tine si in visul tau, dar trebuie sa fii dispus sa investesti in asta in fiecare zi. Si Holli ne-a demonstrat ca in final totul merita.
Ea isi pune la bataie creativitatea realizand pe langa ilustratie de copii, diverse colaje si mixuri cu tot felul de obiecte si obiectutze.

De asemenea, de putin timp a lansat - Living the Creative Dream - un site care sa-i sustina si sa-i inspire pe ilustratorii incepatori si nu numai in procesul de promovare si de evolutie profesionala.

Sper sa va placa si voua de ea!
Pe curand!

3 comments:

CHRISTODELOSRABITOS said...

oi,ce sweet e... ma duce cu gandul la o revista pt copii "toboggan"...e french dar se gaseste si la noi si e supercheap...:)

AscenderRisesAbove said...

adorable book illustrations here. very creative!

(Visiting from Monday Artday; stopping in to e-visit the members.)

ascenderrisesabove.com/wordpress

cricri said...

ascenderrisesabove thx for stopping by. u're always welcomed. :)