Wednesday, October 24, 2007

Noper here.



salut, eu sunt radu. pe web ma chema Noper, ca sa fiu si eu cool cum sunt altii p'afara. am 25 de ani si bag desenache de cand ma stiu. stilul meu nu e fun nici sweet nici soft si nu place de obicei fetitelor imbracate in roz. stilul meu cred, e usor sinistru... "mean" si cinic ironic, daca aveti alta parere, please share! lucrez in advertising de vreo 5 ani la o firma serioasa unde am avut ocazia sa ma calesc ca un artist cu capul in nori ce ma aflam. reality check! aici m-am lamurit cum sta treaba cu viata intr-o mare corporatie, big brother si 1984 in general...si cum sa te pastrezi "sane" intr-un mediu mincinos'ostil. Noper s-a nascut tocmai ca un sistem de aparare al meu, personal impotriva sistemului in care defilez. de cand a aparut Noper, stilul de desen mi s-a schimbat radical si in caz ca va intrebati cum si ce desenam inainte va spun sincer ca nu mai stiu, totul mi s-a sters intr-un mod absolut curios din memorie. in prezent desenez cu patos "rautati", "vise urate", "dementze" cand sunt nervos, stresat, ofticat, suparat sau depresiv si "incalceli", "obsesii", "ciudatzenii" cand desenez relaxat, constient, fericit, apatic sau cand bag pe un brief. in principiu orice stare as avea imi este foarte greu sa desenez ceva normal. dar asta e un lucru ok si mai nou devine usor un buisness pentru mine. se pare ca lumea incepe sa guste lucrurile anormale, si sper ca in curand sa pot trai doar din desen. daca vreti sa vedeti cine/ce sunt/fac cautati-ma. sunt friendly. am un website noper.ro cu lucrari vechi dintr-o perioada in care doream sa fiu vazut ca designer si un blog noper.this.ro unde arunc ghemotoace de hartie recente intr-un moment in care vreau sa fiu vazut drept ilustrator sau "animator incepator":). in rest, bine v-am gasit! mi se pare foarte tare ca se intampla "illostation" si ma bucur foarte tare sa fiu printre voi, niste ilustratori atat de diferiti si de buni... respectele mele.

bye

6 comments:

saddo said...

yo Noper, fuarte tare ca esti aici, iti iubesc lucrarile.Esti foarte tare.Sper ca o sa ni se intersecteze drumurile la un moment dat si sa facem sessionu ala planuit.Da?

livia said...

si eu iti iubesc lucrarile si ma bucur ca pana la urma ni te-ai alaturat

Nicole Florian said...

In general nu-mi plac "rautatile", "visele urate", "dementzele", dar cand sunt bine facute stiu sa le apreciez. Imi place mult "Banii si fetele". Esti bun, intr-adevar!

CHRISTODELOSRABITOS said...

eloou...sunt asa frumoase...niom!

This is Dandu said...

bine ai venit noper! sa fie intr-un ceas bun! ce sa zic... very creepy indeed. se vede ca lucrezi in publcitate ;-D
anyway..i'm twisted enough to really like your drawings :)
ceau

NOPER said...

:)va multumesc mult...
imi place foarte tare de fiecare dintre voi,
cu talentele voastre atat de diferite.
ma inclin, cu respect!