Thursday, July 26, 2007

Hello:)


Hey, mersi mult mult de tot pentru invitatie, ma bucur tare tare ca sunt aici pe acest blog, sper sa va placa lucraricile mele, nu stiu exact foarte bine ce inseamna ca is aici pe acest blog, dar o sa-mi dau seama, nici nu stiu exact ce sa zic despre mine, o sa dau copy/paste unui text pe care l-am scris pt blogul galeriei Streetwise:
Eu sunt Saddo. Imi place sa desenez monstri, cateodata desenez monstri urati, cateodata monstri dragutzi si colorati, depinde de mood. Am terminat faculta de arte, sectia grafica, dar asta nu stiu cat de important e pentru ceea ce desenez acum, adica probabil ca e, dar parca de cand am terminat faculta am redescoperit bucuria de a desena exact ce am eu chef. Ca si atunci cand eram copil mic, la Sovata sau asa ceva, si imi petreceam toata ziua desenand intr-un caiet, tot felu de monsters, fiecare cu tripu lui.
Si am descoperit de curand street art, nu prea am expus in galerii sau asa, nu prea m-a bagat nimeni in seama si am zis ca hai sa ma bag si io singur in seama, sa lipesc direct pe pereti. Si in general tot vreau sa calatoresc, sa desenez, mi-ar placea cel mai mult din lume sa pot sa desenez doar, sa nu mai fiu nevoit sa fac alte chestii.
Si imi place sa desenez impreuna cu alti oameni. Si imi place de o fata care deseneaza cel mai frumos. Si ma bucur tare tare ca am desenat cu ea si o sa mai desenam...:)

4 comments:

CHRISTODELOSRABITOS said...

:))sweetiecutieluvlyblu,bine ai venit:P

saddo said...

:)
bine te-am gasit beibimea,luviu:*
si bine v-am gasit pe toti/toate:P
thanx so much pt invitatie:)

This is Dandu said...

ce bine ca esti aici! we happy! monstruletzii tai sunt bineveniti si ei :) si la cat mai multe posturi interesante!
ah - in ce oras ziceai ca salashluiesti?

saddo said...

salasluiesc in bucuresti deocamdata, dar plec la berlin si stau doua saptamani acolo, o sa particip un pic la o expozitie impreuna cu Other http://www.fotolog.com/nothinginside si Dixon http://www.fotolog.com/mejuan
si dupa aia, din toamna, I'm moving away with my beibi, la Timisoara:)