Friday, September 7, 2007

Cum arata coltisorul vostru de rai?

Dap, chiar asta vrem sa stim. Bineinteles ne referim la ilustratie - unde munciti, cum arata spatiul vostru, ce va place cel mai mult, sunteti multumit de el, aveti sfaturi de impartasit legat de amenajare?
Aici este un siteuletz de specialitate, ca sa zic asa. :)
Eu una marturisesc ca sunt foarte curioasa si sper sa mai invat una alta pentru ca programez o schimbare majora la nivel de spatiu de lucru in viitorul apropiat.
Am vorbit cu Agi de chestia asta zilele trecute si iata-ma ca lansez provocarea. Astept cu nerabdare. Eu trebuie sa-mi fac curat si apoi iesim in lume. :)
ciao

2 comments:

saddo said...

hmmm,cred ca spatiul meu ideal de lucru era acu jumatate de an cand stateam la Cluj impreuna cu Kiddiez, in asa numitul Playground 34, aveam o camera mare cu un pat, un birou pt comp, un raftuletz de haine si in rest lotsa lotsa space, pe jos, pe pereti, peste tot, si puteam face desene mari mari pe jos, era plin tot timpu de hartii si cartoane si cutii rupte si markere si vopsele, si skateuri desenate, iar pe pereti putem pune vreo 6 coli de 100 x 70 cm, si faceam sessionuri de desenat in grup, filmate, daca vreti here's a link cu ceva filmuletze http://www.the-playground.ro/
luna viitoare ma mut la Timisoara insa, si cred ca impreuna cu H o sa ne facem asa un coltisor de rai unde sa desenam impreuna.can't wait:)

This is Dandu said...

suna f tare! arunc o privire si la filmuletze. pentru restul de pe grup - feel free sa scrieti un post despre locusorul vostru si sa puneti si poze! :)